Om oss

Ett familjeföretag med lång erfarenhet

Vi är ett familjeföretag med markarbeten som specialitet. Med lång erfarenhet av branschen vill vi vara det självklara valet för den som är i behov av väl utförda entreprenader och mindre ROT-arbeten.

Med lång erfarenhet av markarbeten har vi hjälpt våra nöjda kunder med många olika projekt i utemiljöer. Grundläggning, dränering, trädgårdsanläggning – allt för att skapa en härlig och stabil miljö kring ett hus.

markarbeten Uppsala

Vi tar oss an små och stora arbeten

Med en rejält tilltagen maskinpark kan vi ta oss an såväl små som stora projekt och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli 100 procent nöjd med det utförda arbetet. Vi samarbetar ofta med byggledare och andra hantverkare och kan se till att arbetet flyter på så smidigt som möjligt. Kunden är alltid viktigast för oss och vi tycker att de mindre uppdragen är lika viktiga som våra större entreprenader. Vi arbetar alltid hårt för att etablera förtroende hos våra kunder.

Våra tjänster:

    • Projektledning. Platschef, arbetsledare och projektchef. Vi har mångårig erfarenhet och stor kunskap att leda projekt inom dessa roller.
    • Maskinarbeten. Vi har erfarenhet av stora och små maskinarbeten som . husdränering, grundarbeten, finplaneringar, schakter och annat. Vi har de rätta maskinerna för att utföra effektiva och säkra arbeten.
    • Markarbeten. Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda inom markarbeten.
    • Entreprenad. Vi utför mindre totalentreprenader hela vägen från planering och projektering till färdig produkt. Vi tar oss även an ROT-arbeten, utförandeentreprenader och delar av stora mängdkontrakt.
    • Yrkesarbetare. Hos oss finns rörläggare och anläggare med lång branscherfarenhet. Vi är licensierade svetsare av både pp- och pe-rör.

Vi ser fram emot ett samarbete med dig. Kontakta oss så bokar vi in en tid för ett möte där vi tittar närmare på ert projekt och hur vi kan genomföra det på bästa sätt. Välkommen!

 

Gedigna markarbeten och entreprenader