Dränering Uppsala

Kompetent dränering som skyddar din husgrund

Bor du i Uppsala med omnejd och är i behov av dränering? Välkommen att kontakta oss! Vi utför dränering och en rad andra mark- och anläggningsarbeten i Uppsala. Med lång erfarenhet, stora kunskaper och stark arbetsmoral kan vi garantera ett gott arbete.

Kontakta oss redan idag så återkommer vi snarast med mer information eller offertförslag.

Undvik fuktproblem med vår hjälp

Vi är ett företag som med hjälp av starka grävmaskiner utför dränering av hus, grundarbeten, schaktning med mera.

Dålig eller otillräcklig dränering är en vanlig orsak till fuktproblem i hus, inte minst i husgrunder eller källare. Anlitar du oss kommer du att slippa dessa problem – vi utför kompetent dränering i Uppsala. Genom åren har vi dränerat ett otal byggnader, stora som små.

Kvalitet och hållbarhet i fokus

Kvalitet och hållbarhet är två begrepp som är centrala när vi utför en dränering. Syftet är att leda bort regnvatten från husgrunden och därmed undvika besvärliga och kostsamma fuktproblem.

Hur ofta bör en husgrund dräneras? En generell regel är att denna åtgärd bör utföras mellan var 20:e och 30:e år, men det varierar självklart från fall till fall. Dränering är oumbärlig om ett hus ska hållas i gott skick i långa loppet, avrinningen blir sämre annars och grunden riskerar att drabbas av allvarliga fuktskador.

markarbeten Uppsala

Skyddar ditt hus från skador

Innan ett renoveringsarbete inleds är det viktigt att huset inte har drabbats av skador orsakade av otillräcklig dränering. Låt oss inspektera ditt hus så kan vi informera om vad vi kan göra för att skydda din husgrund.

Vi avråder ambitiösa ”hemmafixare” från att ge sig på dräneringsarbeten. Att dränera ett hus är inget riskfritt arbete, om det utförs felaktigt kan det orsaka stora problem och till och med bli farligt i vissa fall.

Din partner inom dränering i Uppsala

Vi har lång erfarenhet av att dränera husgrunder, men kan självklart även dränera mark inför andra typer av arbeten, som exempelvis sten- och trädgårdsanläggningar. Vi kan det mesta om dränering och andra markarbeten.

Låt oss bli din partner när det gäller dränering i Uppsala. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte.

 

Dränering – ett måste för ditt hus